SUP , glashardwareproducent, rammeløs glasbruser er det mest populære valg

SUP , glashardwareproducent, rammeløs glasbruser er det mest populære valg

Visninger: 214     Forfatter: Kina SUP glashardware      Udgiv Tid: 06/18/2022      Oprindelse: https://www.daglasshardware.com

I den moderne verden er den rammeløse glasbruser det mest populære valg.

Rammeløs er stadig vejen at gå, hvis du ønsker en åben, sømløs, virkelig spa-lignende effekt til dit brusebad. Brusedørpaneler af glas fastgøres til hængsler, der derefter fastgøres til vægge. Det er en kombination af et fast panel og en 5/8″ sikkerhedsglashængslet dør. Udover hængslerne er den eneste hardware dørhåndtaget og håndklædeholderen.

Standard brusedøre i glas er 1/2″ eller 3/8″ tykke. Rammeløse døre skal være 5/8″ tykke. Alt skal være lavet af sikkerhedsglas, som, når det går i stykker, knækker i små stykker, og ikke i fragmenter, der er farlige for dit liv!

Alle kanter på din brusedør i glas skal ankomme færdige eller polerede!
Brusedør i klart glas er fortsat en stærk trend. Fremmer et åbent udseende på badeværelset ved at fremvise slanke brusearmaturer og overfladefinish af fliser eller sten.

Brusedøre i tonet glas kommer i sarte, naturlige toner som grå, bronze eller blå for at komplementere USAs foretrukne hvide til badeværelser og sten, fliser og metal til vandhaner, brusere og betjeningselementer.

Brusedør i ætset glas giver privatliv takket være det uigennemsigtige mønster indgraveret på det klare glas.

SUP HARDWARE, en fabrikant af glashardware.

Vi tilbyder glashardwareprodukter til husholdningen. Disse produkter er lavet af højeste kvalitet rustfrit stål 304, messing eller aluminium.

SUP hardware OEM & ODM rustfrit stål glas hardware, inclde bruser dørhængsler, dørtræk, bifold hængsel, aluminium hige, glasklemme, skydesæt, skydedørshåndtag, glasdørhåndtag, badeværelsesstøttestang, bruser dørhåndtag.

Vi leverer hardwaredesign og -produktion og leverer et komplet sæt hardwareløsninger. Det bruges i bruserum, badeværelsesdøre osv. Vi giver dig en overlegen leverandør af kvalitetsprodukter, konkurrencedygtige priser, rettidig levering og pålidelig service.

Glas hardware råvarer
Ved at bruge fint poleret rent kobber, højkvalitets zinklegering eller titanlegering som råmateriale, er strukturen tæt, vægten er tung, og håndfølelsen er tyk.
Trykstøbning, efterbehandlingsproces

Ved hjælp af storskala præcisionscomputerstyrede støbestøbemaskiner og digitale præcisionsmaskiner er overfladen af ​​emnet glat, flad, uden porer, silkefejl og andre fænomener. Slibe- og poleringsprocessen er streng, og processen er talrig.

Plating
Strengt i overensstemmelse med internationale standarder for galvaniseringsprocesser anvendes importeret rå kobber og har gennemgået tre processer med kobberbelægning, nikkelbelægning og forkromning. Strukturen er kompakt, belægningen er ensartet, “farveoverfladen” er sprød, tykkelsen af ​​belægningen er generelt mere end 30 mikron, og overfladen af ​​belægningen er fri for ridser og grater. .

Pakke
kraftpapir æske med smukt emballagedesign og tryk.

Kontakt os, så tilbyder vi det glasbeslag, du ønsker at bygge den perfekte glasbruser uden ramme!

SENESTE INDLÆG

> Hvilket hardwaremateriale er bedre til at lave brusebad? Brusebadsfirmaet svarer for dig

> Hvordan bygger man et rammeløst brusebad?

> Sådan udskiftes et badekar med et brusebad

> Hvad er en rammeløs brusekabine?

> Rullesæt til skydedøre i træ: Opdeling af plads uden at opdele hjemmet

> Glasskydedør Nem installation: Flere monteringsmuligheder, mindre rod

> SUP skydebruserdør glashardwaresæt: Flere løsninger tilgængelig

> SUP , glashardwareproducent, rammeløs glasbruser er det mest populære valg

POST TAG

Relaterede produkter

Bootstrap