Glashardwareløsninger

SUP bredt udvalg af glashængsler, fittings og brusehængsler er fremstillet med største omhu og præcision. Disse hængsler er designet med førsteklasses råmaterialer og den nyeste teknologi i overensstemmelse med industrielle, indenlandske og kommercielle standarder. De hængsler, vi tilbyder, er strengt testet under opsyn i forhold til flere kvalitetsparametre og er meget efterspurgte på nationale såvel som internationale markeder for deres unikke egenskaber.

Vores store industrielle erfaring giver os mulighed for at tilbyde vores kunder et omfattende udvalg af brusehængsler, der er værdsat for optimal kvalitet og høj funktionalitet. Nogle af disse produkter, der tilbydes i forskellige størrelser og designs, har justerbar spænding og kan monteres efter kundens retning og præference.

Forskellige brusebadeværelse Glashardwareapplikation

Fast skærm

Dør

Dør og panel

Hjørnebruser

Neo-vinkel bruser

Enkelt glidende

Bypass glidning

12 års glashardwareproducent fokuserer på hurtigste OEM & ODM løsninger. Vi tilbyder en bred vifte af arkitektoniske, indretnings- og miljømæssige glastjenester i fuld omfang, der kan tilpasses til dine behov. Vores team arbejder direkte med dig for at finde den bedste løsning til dine bolig- eller erhvervsprojekter.

Skydedørssystemer

Hardware til brusebad

Arkitektonisk glasbeslag

Badeværelsestilbehør

Kontorrammeløse glaskabinetter

Wall Routel Glas Spider Hardware

Bootstrap