Hardware til brusebad

SUP brusebad hardware er langt ud over standarderne for sine jævnaldrende med hensyn til praktisk og udseende. Inden hvert produkt forlader fabrikken, skal det testes gentagne gange for at fastslå, om det er sikkert, fast og har en lang levetid. Den anlægger en enkel designstil, som ser enkel og elegant ud, men ikke enkel, og afspejler SUP’s stræben efter kvalitet overalt.

Badeværelsesrørforbindelse

Hardwaretilbehøret til brusebadet er hovedsageligt lavet af kobber og rustfrit stål, ved hjælp af 59# kobber og 304 rustfrit stål, og vægklemmerne og hængslerne er generelt lavet af 59# kobber. Den har den bedste hårdhed og fleksibilitet. Den har høj bæreevne, hvilket effektivt garanterer bruserummets ydeevne og levetid. Selvom produkterne fra tilpassede velkendte brusebadsmærker er dyre, er oplevelsen bedre.
Belægningstykkelsen af ​​kobberfittings er 11um, og gennem 24-timers saltspraytesten når overfladebelægningskvaliteten mere end ti kvaliteter. Der er ingen sorte pletter, bobler, delaminering og andre fænomener på overfladen efter lang tids brug. De rustfrie stålmaterialer, der bruges i bruserummet, er 304 rustfrit stål, som er det mest anvendte i branchen. Tilbehør i rustfrit stål er designet til at åbne forme af sig selv, ved hjælp af standard 304 rustfrit stålmateriale, ved hjælp af avanceret behandlingsudstyr for at opnå spejleffekt, stærk metaltekstur.
badeværelse
Komponentkategori: excentrisk hjul PXL, elastisk hjul TTL, balancehjul BDL, enkelt pendul dobbelthjul DBSL, elastisk hjul dobbelthjul TTSL, taljetromlehjul YGL, taljetromle dobbelthjul YGSL; enkelthjul, dobbelthjul, firehjulsophæng, affjedring osv. .
Tilbehør: serie af rustfrit stållejer, lejet stållejeserie, anti-rust blandevalse, hardware- og plasttilbehør, ikke-standard lejer, rustfri stålkugler, præcisionslejestål metriske stålkugler osv.
Aluminiumsrammen fås i lys sølv, sandsølv, mat sølv og børstet. Det kan bruges med samme farve aluminiumslegering sten base og lavt bassin. Dette glas fås i to lyse glas og blåt glas. Stilen på badeværelsesudstyr er ikke kun forskelligartet og mere og mere raffineret, men også formen på badekarret, materialets udtryk, ændringen af ​​håndvaskens form, ændringen af ​​brusehovedets form, stilen på toilet, og skiftet af skabet.
badeværelse
Valget af sanitetsudstyr bør tage hensyn til personlige levevaner og funktionelle brugskrav. Derudover er pladsfordelingen også en faktor, der påvirker indkøb. For størrelsen af ​​rummet, fordelingen af ​​mønsteret, er det meget vigtigt at vælge formen på badeværelset. Når man overvejer stilen på badeværelsesudstyret, er kombinationen af ​​rum, farve osv. udover at understrege egne æstetiske præferencer også det centrale punkt, der påvirker valget.

Det almindeligt anvendte hardwaretilbehør i bruserum omfatter hovedsageligt: ​​aksler, hængsler, remskiver, styreskinner, håndtag, vandtilbageholdende strimler osv.
1. Roterende aksel og hængsel
Skaftet og hængslet bruges i brusebadet med svingdøren. Uanset skaft eller hængsel, bruges det til at forbinde åbnings- og lukkedrejningen af ​​det massive glas (fast glas) og det levende glas (bevægelig glas) i bruserummet.
Den roterende aksel bruges til den akselstruktur, der bærer bøjningsmomentet og drejningsmomentet i det roterende arbejde. Udseendet ligner hængslets, og strukturen er enklere end hængslets.
Hængslet, også kendt som et hængsel, er en to-delt struktur bestående af metalplader, som også roterer frem og tilbage omkring midteraksen.
2. Styreskinner og remskiver
Kombinationen af ​​remskiver og skinner bruges i push-pull brusekabiner. Der er to hovedmaterialer: aluminiumslegering og rustfri stålbeklædt aluminiumslegering.
Remskiven, de øvre og nedre styreskinner i skydedørsbruserummet har en dobbelt remskivestruktur, som har en selvsmørende effekt og glider glat.
3. Håndtag
Der findes forskellige typer håndtag til brusebade, der passer til forskellige badeværelsesstile. Materialemæssigt er håndtaget, der bruges i brusebadet, hovedsageligt lavet af rustfrit stål og zinklegering.
4. Vandtilbageholdende strimmel
Vandsikringslistens funktion er at forhindre vandet i badeværelset i at lække gennem gulvfliserne til det tørre område.

Brug af produktet

Bootstrap