Rullesæt til skydedøre i træ: Opdeling af plads uden at opdele hjemmet

Rullesæt til skydedøre i træ: Opdeling af plads uden at opdele hjemmet

Visninger: 221     Forfatter: Kina SUP glashardware      Udgiv Tid: 07/21/2022      Oprindelse: https://www.daglasshardware.com

Opdeling af rummet uden at opdele hjemmet

SUP skydedørsbeslags skræddersyede skydedørspanel er lavet af ti 52″ brede bjælker, der er boltet sammen med en gennemgående gevindstang. Det massive dørpanel skaber en enorm pladstilpasning. Den kan enten åbnes for at samle huset eller lukkes for at dele den i to.

“Skydedøren giver en justerbar privatskærm mellem det store værelse og gangen, som fører til de to soveværelser og badeværelser,” sagde indretningsarkitekten. “Vi elsker den fleksibilitet, som skydedøren tilføjer til vores rum.”

For at fuldende effekten var det afgørende at finde det rigtige skydedørsbeslag. Designeren undersøgte feltet og kom derfra imponeret over SUP skydedørsbeslag – specifikt gliderullesæt.

“Efter at have undersøgt skydedørsbeslagsvirksomheder, blev det hurtigt indlysende, at SUP hardware var vejen at gå,” sagde Mansfield. ” SUP skydedørs hardwares overdimensionerede navløse lejer er simpelthen fantastiske, og kvaliteten af hardwaren skuffede ikke. Den lineære børste på sort rustfrit finish ser utroligt ud tæt på.”

SUP skydedørsbeslags sorte rustfri finish har en fin fibre, der ikke går tabt i sin rige sorte farve. Hårgrænsebørsten er glat at røre ved, men tilføjer et sofistikeret åre til hardwaren, der fungerer godt med den mere overdrevne tekstur, der findes på trædøren.

SENESTE INDLÆG

> Hvilket hardwaremateriale er bedre til at lave brusebad? Brusebadsfirmaet svarer for dig

> Hvordan bygger man et rammeløst brusebad?

> Sådan udskiftes et badekar med et brusebad

> Hvad er en rammeløs brusekabine?

> Rullesæt til skydedøre i træ: Opdeling af plads uden at opdele hjemmet

> Glasskydedør Nem installation: Flere monteringsmuligheder, mindre rod

> SUP skydebruserdør glashardwaresæt: Flere løsninger tilgængelig

> SUP , glashardwareproducent, rammeløs glasbruser er det mest populære valg

POST TAG

Relaterede produkter

Bootstrap