Kontorrammeløse glaskabinetter

Office-partitioner
Glaskontorskillevægge bliver stadig mere populære i kommercielle kontormiljøer. Professionelt installerede gulv til loft glasvægge giver kunderne et moderne alternativ til standard væggede kontorer. Glaspartier giver beboerne mulighed for at nyde en øget følelse af rummelighed, en stigning i naturligt lys og forbedret lydisolering i forhold til normale væggede kontorer. SUP Glas hardware giver kunderne en fornyet følelse af rigdom til ethvert kontormiljø.

Glasdørrullesæt SD111

og -døre giver en moderne, åben , professionelt design til ethvert kontor. Ved at udskifte traditionelle vægge og åbne rummet op, kan dit kontor maksimere naturligt lys og øge produktiviteten ved at skabe et team-inklusive rum, mens det stadig maksimerer den lyddæmpende tiltrækning af væggede kabinetter.

Da hvert kontor er forskelligt, så skal være designet til glasvæggene. Denne fuldt tilpassede kontorløsning kan være visuelt moderne, professionel eller endda komplementere med en mere rustik hjemmestil.

Rammeløse arkitektoniske glasvægge og -døre minimerer de visuelle afbrydelser, mens de enten mindsker hardwarehængslerne og håndtagene eller bruger dem som komplementære accenter til rummets eksisterende design. Dørene kan være glidende, med hardware på toppen, der suspenderer panelerne, eller hængslede for at åbne en eller to retninger med lethed.

Indrammede glasvægge og -døre bruger dristige visuelle linjer mellem hvert panel og dør for at skabe et unikt design, der fungerer med designflowet i hele kontorlokalet. Disse hårde linjer producerer et mere defineret rum, mens de stadig tillader det naturlige lys at flyde mellem opdelte rum.

Hvis der ønskes mere privatliv, kan glaspanelerne indeholde en farve, tekstur eller design. Duggede linjer og former kan slippe lys igennem, mens de stadig beskytter private samtaler og møder fra de andre kontorer. Logoer og tekst kan endda tilføjes for et tilpasset og professionelt look.

Glasset er hærdet for styrke og holdbarhed, er nemt at rengøre og kan have en lås indbygget i døren for at forhindre uønsket adgang. SUP Glas hardware tilbyder hardware af den bedste kvalitet til glatte og lydløse lukninger og glider.

For at se en gengivelse af, hvordan glasvægge og -døre kan ændre udseendet af dit kontorlokale, så ring til os i dag, så gennemgår vi alle mulighederne og laver et skræddersyet design for at forbedre dit rum med moderne elegance.

Bootstrap