Hvad er en rammeløs brusekabine?

Hvad er en rammeløs brusekabine?

Visninger: 274     Forfatter: Kina SUP glashardware      Udgiv Tid: 07/23/2022      Oprindelse: https://www.daglasshardware.com

Uanset om du tilføjer en ny bruser eller opdaterer en eksisterende, er en af de vigtigste overvejelser, hvilken brusedørsmulighed, du vælger. Selvom dit valg af kabinet kan virke lige så gennemsigtigt som – godt, glas – er det faktisk lidt mere kompliceret.

Fakta, du skal vide, omfatter de nøjagtige dimensioner af dit brusebad, hvor meget plads du har mellem bruseren og andet inventar, hvor meget tid du vil investere i daglig bruseoprydning, og om de rammeløse brusedøre, du så på en designblog passer virkelig bedst til din livsstil og din pengepung. Heldigvis er der masser af indrammede og rammeløse muligheder, der tilbyder et attraktivt udseende.

Der er flere brusedørstilarter at vælge imellem sammen med forskellige typer glasbeslagsæt. Lær her om mulighederne for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken slags der passer bedst til dit rum, og SUP glashareware kan tilbyde dig alt om brusekabineglashardware til badeværelset.

Lad os først få de store spørgsmål af vejen: Hvad er en rammeløs brusekabine, og hvorfor ser alle ud til at ville have en?

En “rammeløs” brusekabine bruger robust hærdet glas (normalt 3/8 tomme til 1/2 tomme tykt), der ikke kræver støtte af metal rundt om dets ydre kanter. Resultatet er et slankt, moderne look, der er fri for visuelle hindringer. Faktisk er en af grundene til, at rammeløse muligheder er så populære, at de hjælper med at fremvise smukt murværk, indviklede flisedesigns og skinnende hardware. Rammeløse brusedøre er den nemmeste type at rengøre, da de ikke inkluderer tætninger, der udvikler ophobning fra vand over tid.

En ting at huske på er, at rammeløse døre generelt indeholder noget metal. Rammeløse enheder kan være praktisk talt metalfri, bortset fra clips på stationære paneler, hængsler og håndtag. Desuden kan udtrykket “rammeløs” også gælde for døre med karme langs overkanten og rundt om siderne. Denne type installation omtales nogle gange, men ikke altid, som “semi-rammeløs”.

Et ord om prisen: En brusekabine uden ramme koster generelt omkring dobbelt så meget som en grundlæggende, metalindkapslet model. Derudover kan rammeløse brusedøre lække, hvis de ikke installeres korrekt, så det er vigtigt at arbejde med en velrenommeret entreprenør og sikre, at din brusekar hælder mod afløbet.

SENESTE INDLÆG

> Hvilket hardwaremateriale er bedre til at lave brusebad? Brusebadsfirmaet svarer for dig

> Hvordan bygger man et rammeløst brusebad?

> Sådan udskiftes et badekar med et brusebad

> Hvad er en rammeløs brusekabine?

> Rullesæt til skydedøre i træ: Opdeling af plads uden at opdele hjemmet

> Glasskydedør Nem installation: Flere monteringsmuligheder, mindre rod

> SUP skydebruserdør glashardwaresæt: Flere løsninger tilgængelig

> SUP , glashardwareproducent, rammeløs glasbruser er det mest populære valg

POST TAG

Relaterede produkter

Bootstrap