Hvordan bygger man et rammeløst brusebad?

Hvordan bygger man et rammeløst brusebad?

Visninger: 319     Forfatter: Kina SUP glashardware      Udgiv Tid: 08/20/2022      Oprindelse: https://www.daglasshardware.com

Planlægger du at pifte dit nye hus op eller opgradere dit gamle badeværelse? Og vil du prøve DIY dit eget drømmebruserum?

Det er et nemt job at bygge dit DIY rammeløse brusebadeværelse med den rigtige glasdørsleverandør. Glashardware vil være den rigtige.

Byg dit brugerdefinerede brusekabine ved hjælp af vores glasbeslag.

Det har aldrig været nemmere at bygge dit rammeløse brusekabinet af dine drømme!

Kontakt os, send dit glasbeslag til , vi tilbyder dig det perfekte beslag til dit badeværelse.

Foreslår fra Glass Hardware:

Dørsving
Typiske døre er 28″ til 30″ brede. Vi forsøger generelt at undgå døre, der er mindre end 24″ eller bredere end 34″. Dørene svinger 180 grader, både ind og ud. Du skal planlægge nok plads til at undgå forhindringer såsom toiletter, håndklæder eller håndklædestænger. På indersiden af bruseren skal du sørge for, at der er plads til armaturer såsom regnhoveder. Det anbefales normalt, at døren svinger på samme side af bruseren, som bruseren styrer. På denne måde kan døren åbne ud for at dreje og gå ind i bruseren og give den korteste rækkevidde til betjeningselementerne. Når du forlader bruseren, trækker døren ind og drypper ned i bunden, ikke på gulvet.

Faste paneler
Faste paneler, der er i samme plan som døren, betragtes som “inline” paneler. De kan være i fuld højde eller indhak over bænke, indhak over ponyvægge eller rivede.

Hvis et panel skal hakkes for at gå over en bænk eller op på en ponyvæg, kaldes det også et “step-up” panel. Hvis dette er en del af dit design, skal du sørge for, at benet på panelet er mindst 4″ og indhakket er mindst 2,5″ dybt. Ring til os for at drøfte dette, hvis du har spørgsmål.

Paneler, der er i 90 grader (eller en tilpasset vinkel) til bruserens front kaldes “retur”-paneler. I hjørnet, hvor returpanelet møder inline-panelet, bruger vi en geringssamling og silikone for stabilitet. Nogle gange er det også nødvendigt at bruge en lille klemme på toppen af glasset ved dette kryds for øget stabilitet.

Der er to grundlæggende muligheder for at fastgøre faste glaspaneler til flisen, kanalen og clips. Kanalen er slank og giver et uhindret udseende til glasset. Kanal giver også en god vandtætning og kræver ikke boring i vandbarrieren ved kantstenen. Clips er stilfulde og techie. Clips tilføjer en smule omkostninger på grund af den ekstra glasfabrikation og installationstid, de kræver. Nogle designs har clips på siden og kanal i bunden for et flot udseende med bedre langsigtet vandydelse.

Højde
Vi anbefaler generelt, at højden på brusekabinen er lidt over brusehovedet. Når dørens højde når 84″ kan vægt blive et problem. Du skal også overveje at efterlade tilstrækkelig plads mellem toppen af kabinettet og loftet til at tillade damp at slippe ud. At efterlade mindst 6″ plads er en god tommelfingerregel.

Hængsler, bagside og dørstøtte
Det slankeste og mest omkostningseffektive design er at hænge døren på væggen. Rammeløse døre er tunge og kræver strukturel støtte (studs) bag flisen, hvis døren hænger på væggen. Sørg for, at der er dobbelte eller tredobbelte tappere til bagside bag flisen, hvor glasdøren møder flisen. Dette er normalt midten af kantstenen. Dette kan også opnås ved at installere en 2X6 “strop” mellem tapperne centreret 12″ over kantstenen og 12″ under toppen af glasset. Dette vil sikre korrekt bid til hængselskruerne og i høj grad mindske risikoen for at fliser revner under installationen.

I tilfælde af montering af en ny dør i den eksisterende flise, kan stik bruges til at fastgøre hængslerne. Propper virker det meste af tiden, men kan få fliser til at revne.

Hvis du ikke hængsler til væggen (hængslet til glas), vil dit kabinet kræve en header til at understøtte vægten af dørsvingen. Et alternativ til en header er at køre panelet, der understøtter døren, til loftet for at give stabiliteten til døren. Dette gøres almindeligvis i et dampbad.

Glas hardware
Der er to typer glasdøre: hængsel eller skyder, den største forskel er dørbetjeningsmåden, den bruger forskelligt glasdørbeslag, glasskydedørsystem eller hængselglasdørsystem.

Glass Hardware understøtter oplevelsen af ægte innovation fra de mennesker, der revolutionerede den måde, ombygning af badeværelset udføres på!

Glasbeslag omfatter mange forskellige dele, for eksempel hængsel, håndtag, konnektor, dørhåndtag, gliderulle eller patchbeslag. Tilbyder heldigvis de ting, der er nævnt ovenfor. hardware fittings: Aluminium Hinge Series, Badeværelses Støttestænger, Glas Clamp Series, Glas Dørhåndtag, Gelænder Fitting-Standoff, Skydedør Hardware, Bruse Dørgreb, Så hvorfor ikke kontakte os, og fortæl mig hvad du ønsker, vi skriver til dig tilbage snart.

SENESTE INDLÆG

> Hvilket hardwaremateriale er bedre til at lave brusebad? Brusebadsfirmaet svarer for dig

> Hvordan bygger man et rammeløst brusebad?

> Sådan udskiftes et badekar med et brusebad

> Hvad er en rammeløs brusekabine?

> Rullesæt til skydedøre i træ: Opdeling af plads uden at opdele hjemmet

> Glasskydedør Nem installation: Flere monteringsmuligheder, mindre rod

> SUP skydebruserdør glashardwaresæt: Flere løsninger tilgængelig

> SUP , glashardwareproducent, rammeløs glasbruser er det mest populære valg

POST TAG

Relaterede produkter

Bootstrap