Glasskydedør Nem installation: Flere monteringsmuligheder, mindre rod

Glasskydedør Nem installation: Flere monteringsmuligheder, mindre rod

Visninger: 283     Forfatter: Kina SUP glashardware      Udgiv Tid: 07/21/2022      Oprindelse: https://www.daglasshardware.com

SUP -skydedørens hardwaresystem i enkelt- og todelte konfigurationer har et enkelt, moderne design med virkelig skjulte fastgørelseselementer for at bevare et rent spor-look.

Nu er vi stolte af at kunne tilbyde en tredje konfigurationsmulighed – omgåelse.

Mens de fleste bypass-hardware kræver påtrængende metalbøjler for at understøtte systemet, har SUP 's specialekstruderede skinne tilstrækkelig lateral stivhed til at understøtte bypass-konfigurationer med de samme skjulte fastgørelseselementer, der giver SUP dets unikke udseende. Det betyder mere opmærksomhed, hvor den skal være, på dine døre.

Bypass-konfigurationen kan installeres på to måder. Installer med en centermontering for at bruge dørpaneler, der vejer op til 100 kg hver for større designfrihed. Mens denne metode giver mulighed for tungere døre, vil dørpanelerne overlappe med 10″ for at passe til det midterste monteringspunkt. Dette er den perfekte løsning til bredere døråbninger, hvor der er behov for større, tungere paneler.

Installer uden midtermontering til dørpaneler, der vejer op til 75 kg for at minimere dørpaneloverlapning. Denne mere fleksible metode er den perfekte løsning til smallere døråbninger, hvor hver tomme tæller.

Og alle disse muligheder bevarer den uendelige justerbarhed af SUP 's dørstoppere. Med blot et drej af en unbrakonøgle – en unik funktion til SUP glasskydedørs hardwaresæt – kan du ændre din dørrejse på få sekunder.

Elegante, ryddelige forbikørselsdøre – blot endnu en måde, som SUP -glasbeslag fører en branche på.

SENESTE INDLÆG

> Hvilket hardwaremateriale er bedre til at lave brusebad? Brusebadsfirmaet svarer for dig

> Hvordan bygger man et rammeløst brusebad?

> Sådan udskiftes et badekar med et brusebad

> Hvad er en rammeløs brusekabine?

> Rullesæt til skydedøre i træ: Opdeling af plads uden at opdele hjemmet

> Glasskydedør Nem installation: Flere monteringsmuligheder, mindre rod

> SUP skydebruserdør glashardwaresæt: Flere løsninger tilgængelig

> SUP , glashardwareproducent, rammeløs glasbruser er det mest populære valg

POST TAG

Relaterede produkter

Bootstrap