SUP Glas Hardware Producent

SUP MFG LIMITED er en professionel fremstilling af glashardware, vores fabrik producerer produkterne: badeværelsesbeslag, arkitektoniske glasarmaturer, husholdningsbeslag…osv. Efter mange års brancheerfaring og fremragende teknologi opnår vi allerede produktdesign, produktion, salg og efterservice i ét system. Virksomheden er beliggende i Jiang He /Jiangzhao højhastighedsudveksling, Nanlu industriområde, Duruan by, Pengjiang-området, Jiangmen by, Guangdong. Det eksisterende anlægsareal er på 26.000 kvadratmeter, med overlegen beliggenhed.

Virksomhed udstyret med avanceret produktionsudstyr, såsom laserskæremaskine, bore-, fræsemaskine, CNC-maskine, stansning, svejsning, skæring, polering og bukkemaskine og så videre. Avanceret automatiseret produktionsudstyr, dygtig produktionsteknologi, 100% QC kvalitetssikring, erfarne fagfolk, der er urokkeligt forpligtet til nye produktdesign og udviklingsideer, hvilket fører virksomhedens team til at skabe et servicesystem af høj kvalitet og produkter af høj kvalitet. Vores virksomhed er specialiseret inden for glashardware og er pioneren i at designe og producere LED-serier af glastilbehør, som får en række designpatenter, der er væsentligt ude af ekspertise i branchen og vandt fordelene fra indenlandske og udenlandske købere og agenter.

Vores historie

Jiangmen, Guangdong er et stort produktionscenter for hardware i Kina. SUP blev født under sådan et ringspejl. SUP Hardware blev etableret i 2010. Grundlæggeren indså, at hele industrien hovedsageligt udvikler low-end produkter, og det er svært at opfylde kundernes behov for high-end produkter. Yucheng fokuserer på forskning og udvikling og produktion af high-end glashardwareprodukter. Levere produkter af høj kvalitet til mange indenlandske og udenlandske kunder.
Efter 12 års udvikling har virksomheden spredt sig til mange lande rundt om i verden, herunder USA, Australien, Storbritannien, Frankrig, Japan, Sydkorea, Rusland, Italien og andre europæiske lande. Vi fortsætter med at levere løsninger, der skaber enestående glashardware, der fremmer nye niveauer af arkitektonisk ekspertise og ydeevne. Samtidig har produktet en prisfordel under den høje kvalitet, og kvaliteten og prisen er optimeret. Produkter, der er leveret til tiden og nemme at installere, modtager fortsat positive anmeldelser fra kunder.

Hvorfor vælge SUP Glashardware?

råmaterialer
Ved at bruge fint poleret rent kobber, højkvalitets zinklegering eller titanlegering som råmateriale, er strukturen tæt, vægten er tung, og håndfølelsen er tyk.
Trykstøbning, efterbehandlingsproces
Ved hjælp af storskala præcisionscomputerstyrede støbestøbemaskiner og digitale præcisionsmaskiner er overfladen af ​​emnet glat, flad, uden porer, silkefejl og andre fænomener. Slibe- og poleringsprocessen er streng, og processen er talrig.
Plating
Strengt i overensstemmelse med internationale standarder for galvaniseringsprocesser anvendes importeret rå kobber og har gennemgået tre processer med kobberbelægning, nikkelbelægning og forkromning. Strukturen er kompakt, belægningen er ensartet, “farveoverfladen” er sprød, tykkelsen af ​​belægningen er generelt mere end 30 mikron, og overfladen af ​​belægningen er fri for ridser og grater. .
Pakke
kraftpapir æske med smukt emballagedesign og tryk.

Bootstrap